Vlonderschroeven gebruiken in uw terras

vlonderschroevenVlonderschroeven zijn RVS schroeven die worden gebruikt om hardhouten constructies zoals vlonders te maken. Deze schroeven zijn uitermate sterk en vallen door hun kleur nauwelijks op in het hout. Daarnaast is het ideale van deze vlonderschroeven is dat ze niet roesten en dat voorboren niet nodig is.

BIT aansluiting De bitaansluiting van vlonderschroeven in vaak Torx omdat deze het sterkste is. Omdat er vaak met hardhout wordt gewerkt moeten deze schroeven stevig zijn en maximale grip hebben bij het vastzetten. 

Kopvormen. Vlonderschroeven komen vaak met een freeskop of cilinderkop.

Schroefdraad. Het schroefdraad van vlonderschroeven loopt vaak niet over de gehele schroef om zo een optimale bevestiging te krijgen.

Kwaliteit van schroeven. Voor vlonderschroeven is het uitermate belangrijk dat ze niet roesten, aangezien ze vaak buiten aan worden gebracht. Ook moet de verwerking makkelijk zijn, het liefste niet voorboren. Daarnaast moeten ze ook mooi verzinken in het hout omdat je niet je voet wilt stoten aan een uitstekende schroef. Let bij de aanschaf van je vlonderschroef of terrasschroef dus op deze eigenschappen.

Een webshop waar je vlonderschroeven kunt kopen is bijvoorbeeld Schroevengroothandel.

En hier een webshop waar je gereedschap kunt kopen.

Succes met het monteren van je schroeven en veel tuinplezier gewenst deze zomer op je nieuwe vlonder, veranda of terras!